AKOSAROBI

Bravčové karé so šalátom z červenej repy – Roman Paulus – recepty kuchynalidla.sk

Ak máte radi výrazné chute, pripravte si karé so šalátom z červenej repy a skvelou chrenovou omáčkou.
Celý postup prípravy nájdete tu: http://kuchynalidla.sk/product/bravcove-kare-so-salatom-z-cervenej-repy a nezabudnite sa prihlásiť k odberu nášho YouTube kanálu!

NÁKUPNÝ ZOZNAM
8 plátkov bravčového karé
60 g masla Pilos
1 lyžica hladkej múky Castello
250 ml bravčového vývaru
morská soľ v mlynčeku Kania
3 lyžice smotanového chrenu Mikado
100 ml smotany na šľahanie Pilos (33%)
čierne korenie v mlynčeku Kania
rastlinný olej Promienna
1 zväzok lahôdkovej cibuľky
350 g červenej repy
celá rasca Kania
2 lyžice kryštálového cukru Castello
50 g červenej cibule
3 lyžice červeného vínneho octu Acentino
100 ml suchého červeného vína

Instagram-e – https://instagram.com/lidlsk/
LinkedIn-e –

zdroj: lidl, youtube

Comments

comments