Jemné bravčové karé, podávané s provensálskou zeleninou a chutnou pastou z čiernych olív – tapenádou.
Celý postup prípravy nájdete tu: http://kuchynalidla.sk/product/bravcove-kare-s-provensalskou-zeleninou a nezabudnite sa prihlásiť k odberu nášho YouTube kanálu!
NÁKUPNÝ ZOZNAM
8 plátkov bravčového karé
4 väčšie zemiaky
100 g čerstvého kozieho syra Chèvretine
morská soľ v mlynčeku Kania
čierne korenie v mlynčeku Kania
čerstvá bazalka
50 g cibule
olivový olej Primadonna
4 strúčiky cesnaku
100 g baklažánu
50 g červenej papriky
50 g žltej papriky
100 g cukety
čerstvý tymian
100 g krájaných lúpaných paradajok Freshona
50 g čiernych olív bez kôstok
Instagram-e – https://instagram.com/lidlsk/
LinkedIn-e –