Pripravte si bravčové karé netradičným spôsobom – naplňte ho kyslou kapustou a ugrilujte. Ako prílohu odporúčame chrumkavé zemiačky.
Celý postup prípravy nájdete tu: http://kuchynalidla.sk/product/bravcove-kapsy-plnene-kyslou-kapustou-s-opekanymi-zemiakmi a nezabudnite sa prihlásiť k odberu nášho YouTube kanálu!
NÁKUPNÝ ZOZNAM
3 plátky bravčových rezňov
4 plátky Schwarzwaldskej šunky
1 cibuľa
3 strúčiky cesnaku
olivový olej Italiamo
250 g kyslej kapusty Chira
morská soľ v mlynčeku Kania
čierne korenie v mlynčeku Kania
2 lyžice bravčovej masti
200 g zemiakov
80 g masla
vňať lahôdkovej cibuľky alebo čerstvá pažítka
Instagram-e – https://instagram.com/lidlsk/
LinkedIn-e –