Inšpirujte sa novým chutným receptom Romana Paulusa a pripravte vašim blízkym roládu z bravčovej krkovičky naplnenú špenátom. Podávajte ju so zemiakovou kašou s pečeným cesnakom.
Celý postup prípravy nájdete tu: https://kuchynalidla.sk/product/bravcova-krkovicka-so-spenatom-a-zemiakovou-kasou a nezabudnite sa prihlásiť k odberu nášho YouTube kanálu!
NÁKUPNÝ ZOZNAM
800 g bravčovej krkovičky vcelku
morská soľ v mlynčeku Kania
čierne korenie v mlynčeku Kania
1 lyžica dijonskej horčice Duc De Coeur
200 g čerstvého špenátu
1 cibuľa
2 strúčiky cesnaku + 2 celé hlavičky
400 g zemiakov
olivový olej Primadonna
50 ml smotany na šľahanie Pilos (33%)
100 ml mlieka Pilos
čerstvá petržlenová vňať
1 väčší kaleráb
–