Lososovi sa naozaj nedá odolať. Vyskúšajte, ako chutí s chrumkavým prosciuttom a bazalkovou omáčkou. Dobrú chuť!
Celý postup prípravy nájdete tu: https://kuchynalidla.sk/product/losos-s-prosciuttom-a-bazalkovou-omackou a nezabudnite sa prihlásiť k odberu nášho YouTube kanálu!
—————
NÁKUPNÝ ZOZNAM
• 600 g zemiakov
• morská soľ v mlynčeku Kania
• maslo Pilos
• čerstvá petržlenová vňať
• 1 cibuľa
• olivový olej Primadonna
• čierne korenie v mlynčeku Kania
• 2 lyžice hladkej múky Castello
• 500 ml mlieka Pilos
• 50 g parmezánu alebo grana padano Lovilio
• 1 hrsť čerstvej bazalky
• 1 citrón
• 4 filety lososa s kožou
• 4 plátky prosciutta Dulano Selection
—————
–