Pripravte si kapra na netradičný spôsob. V kombinácií s bielym vínom, odľahčeným zemiakovým šalátom a čerstvými bylinkami chutí vynikajúco!
Celý postup prípravy nájdete tu: http://kuchynalidla.sk/product/kapor-na-vine-s-lahkym-zemiakovym-salatom a nezabudnite sa prihlásiť k odberu nášho YouTube kanálu!
NÁKUPNÝ ZOZNAM
4 filety z kapra
2 strúčiky cesnaku
1 hrsť čerstvého tymianu
olivový olej Primadonna
morská soľ v mlynčeku Kania
čierne korenie v mlynčeku Kania
1 lyžica masla
100 ml suchého bieleho vína
6 väčších zemiakov
1 červená cibuľa
1 lyžica medu Confeira
3 lyžice bieleho vínneho octu Acentino
1 hrsť malých sterilizovaných uhoriek Freshona
3 uvarené žĺtky
1 hrsť čerstvej petržlenovej vňate
Instagram-e – https://instagram.com/lidlsk/
LinkedIn-e –