Milujte odpaľované cesto? Vyskúšajte z neho pripraviť veniec plnený pudingovo-maslovým krémom a poliaty polevou ganache.
Celý postup prípravy nájdete tu: http://kuchynalidla.sk/product/veniec-z-odpalovaneho-cesta a nezabudnite sa prihlásiť k odberu nášho YouTube kanálu!
NÁKUPNÝ ZOZNAM
Cesto
250 ml vody
80 g masla
štipka soli Castello
150 g hladkej múky Castello
4 vajíčka
Krém
500 ml trvanlivého mlieka Pilos
2 lyžice krupicového cukru Castello
2 vanilkové pudingové prášky Castello
1 žĺtok
200 g masla
Poleva ganache
100 ml smotany na šľahanie Pilos (33 %)
150 g čokolády na varenie Fin Carré (52 % kakaa)
50 g masla
2 lyžičky tuzemáku Alliance
Instagram-e – https://instagram.com/lidlsk/
LinkedIn-e –