Roštenka s parmezánom, mangom a feniklom – Marcel Ihnačák – recepty kuchynalidla.sk

0
1563

Pripraviť steaky nie je žiadna veda, vyskúšajte recept Marcela Ihnačáka a presvedčte sa sami.
Celý postup prípravy nájdete tu: https://kuchynalidla.sk/product/rostenka-s-parmezanom–mangom-a-feniklom a nezabudnite sa prihlásiť k odberu nášho YouTube kanálu!

NÁKUPNÝ ZOZNAM
1 fenikel
1 citrón
morská soľ v mlynčeku Kania
čierne korenie v mlynčeku Kania
1/3 zrelého manga
1 – 2 šalátové srdiečka
olivový olej Primadonna
1 hrsť orechov mix Alesto
2 sirloin steaky
2 lyžice masla Pilos
balsamico Acentino
parmezán Lovilio (na ozdobenie)

zdroj: lidl, youtube

Comments

comments