Vyskúšajte vianočného kapra podľa receptu šéfkuchára Romana Paulusa! Obalený v Schwarzwaldskej šunke s kyslou kapustou, sušenými slivkami a mandľami Vám určite zachutí!
Celý postup prípravy nájdete tu: https://kuchynalidla.sk/product/kapor-s-kyslou-kapustou-a-susenymi-slivkami a nezabudnite sa prihlásiť k odberu nášho YouTube kanálu!
NÁKUPNÝ ZOZNAM
1 lyžica bravčovej masti Pikok
50 g cibule
2 strúčiky cesnaku
2 lyžice sladkej mletej papriky Mikado
200 ml vývaru
400 g kyslej kapusty Lidl Stánok
kryštálový cukor Castello (na ochutenie kapusty)
1 menší zemiak
100 g sušených sliviek Alesto
4 podkovičky z kapra
čierne korenie v mlynčeku Kania
morská soľ v mlynčeku Kania
12 plátkov Schwarzwaldskej šunky Dulano Selection
petržlenová vňať
rastlinný olej Promienna
50 g celých mandlí Belbake
–