Domáce chutia vždy najlepšie. Platí to aj o francúzskych croissantoch. Ak sa k nim pridá s láskou varený domáci džem, dokonalé raňajky sú na stole. Nebojte sa, s Veronikou všetko hravo zvládnete.
Celý postup prípravy nájdete tu: https://kuchynalidla.sk/product/croissant-s-rebarborovo—jahodovym-dzemom a nezabudnite sa prihlásiť k odberu nášho YouTube kanálu!
—————
NÁKUPNÝ ZOZNAM
Croissanty:
• 100 ml mlieka Pilos
• 25 g droždia
• 200 ml vlažnej vody
• 500 g hladkej múky Castello
• 65 g kryštálového cukru Castello
• 8 g soli Castello
• 250 g zmäknutého masla Pilos
Na potretie:
• 1 vajíčko
• 1 žĺtok
• štipka soli Castello
Džem:
• 600 g jahôd
• 600 g rebarbory
• 500 g kryštálového cukru Castello
• šťava z 2 citrónov
• kôra z 1 citróna
—————
–