Bravčové rezne s bryndzou, slaninou a špenátom – Marcel Ihnačák – recepty kuchynalidla.sk

0
3391

Stavte na klasiku! Pripravte si chutné a jednoduché bravčové rezne podľa receptu Marcela Ihnačáka.
Celý postup prípravy nájdete tu: https://kuchynalidla.sk/product/bravcove-rezne-s-bryndzou–slaninou-a-spenatom a nezabudnite sa prihlásiť k odberu nášho YouTube kanálu!

NÁKUPNÝ ZOZNAM
4 bravčové rezne
600 g zemiakov
morská soľ v mlynčeku Kania
olivový olej Primadonna
čierne korenie v mlynčeku Kania
1 pór
6 strúčikov cesnaku
čerstvý tymian
150 g masla Pilos
80 g slaniny na plátky Dulano
200 g bryndze Pilos
100 ml suchého bieleho vína
125 g mladého špenátu

Instagram-e – https://instagram.com/lidlsk/
LinkedIn-e –

zdroj: lidl, youtube