Bravčové kocky na víne s glazovanou zeleninou – Roman Paulus – recepty kuchynalidla.sk

0
999

Bravčové kocky na víne podávané s glazovanou zeleninou a zemiakovou kašou – to je klasika v novom šate. Vyskúšajte tento recept a presvedčte sa sami, že zmizne zo stola rýchlosťou svetla.
Celý postup prípravy nájdete tu: http://kuchynalidla.sk/product/bravcove-kocky-na-vine-s-glazovanou-zeleninou a nezabudnite sa prihlásiť k odberu nášho YouTube kanálu!

NÁKUPNÝ ZOZNAM
800 g bravčových kociek na guláš
morská soľ v mlynčeku Kania
čierne korenie v mlynčeku Kania
5 guľôčok nového korenia Mikado
5 bobkových listov Mikado
2 vetvičky čerstvého rozmarínu
čerstvý tymian
400 ml suchého červeného vína
rastlinný olej Promienna
300 g koreňovej zeleniny (mrkva, petržlen, zeler)
200 g stopkového zeleru
100 g cibule
1 lyžica kryštálového cukru Castello
3 lyžice paradajkového pretlaku Mikado
200 ml bravčového vývaru
2 lyžice masla Pilos
400 g zemiakov
100 ml smotany na šľahanie Pilos (33%)
200 ml mlieka Pilos
2 lahôdkové cibuľky
2 lyžice hrubozrnnej horčice Duc De Coeur
100 g mrkvy
100 g karfiolu
100 g kalerábu

Instagram-e – https://instagram.com/lidlsk/
LinkedIn-e –

zdroj: lidl, youtube

Comments

comments