Ragú z pečenej kačice s domácimi papardelle – Roman Paulus – recepty kuchynalidla.sk

0
1161

Pripravte si lahodné ragú z pečeného kačacieho mäsa s domácimi cestovinami. Pokrm ako stvorený na slávnostné príležitosti.
Celý postup prípravy nájdete tu: http://kuchynalidla.sk/product/ragu-z-pecenej-kacice-s-domacimi-papardelle a nezabudnite sa prihlásiť k odberu nášho YouTube kanálu!

NÁKUPNÝ ZOZNAM
1 kačica
1 cibuľa
3 pomaranče
soľ s jódom Castello
celá rasca Kania
200 ml vody
125 g hladkej múky Castello
125 g hrubej múky Castello
2 vajcia
1 lyžica rastlinného oleja Promienna
100 g zeleru
50 g mrkvy
50 g petržlenu
50 g stopkového zeleru
čerstvý rozmarín, tymian alebo šalvia
200 ml suchého červeného vína
čerstvá petržlenová vňať

Instagram-e – https://instagram.com/lidlsk/
LinkedIn-e –

zdroj: lidl, youtube