Šťavnaté kurča preliate paprikovou marinádou pečené v paradajkovej omáčke – znie to chutne, že? Podávajte ho s restovanými šampiňónmi s fazuľovými strukmi a dozdobte kyslou smotanou.
Celý postup prípravy nájdete tu: http://kuchynalidla.sk/product/pecene-kurca-na-paradajkach a nezabudnite sa prihlásiť k odberu nášho YouTube kanálu!
NÁKUPNÝ ZOZNAM
1 kurča
100 g masla
1 cibuľa
8 strúčikov cesnaku
3 bobkové listy Mikado
1 citrón
morská soľ v mlynčeku Kania
čierne korenie v mlynčeku Kania
2 lyžice mletej sladkej papriky Kania
1 konzerva lúpaných krájaných paradajok Freshona
200 ml suchého bieleho vína
450 g fazuľových strukov Chira
250 g šampiňónov
olivový olej Biotrend
kyslá smotana Pilos (na ozdobenie)
Instagram-e – https://instagram.com/lidlsk/
LinkedIn-e –