Plnený králik s krémovým špenátom – Roman Paulus – recepty kuchynalidla.sk

0
2000

Vyskúšajte tradičný recept Romana Paulusa na plneného pečeného králika.
Celý postup prípravy nájdete tu: https://kuchynalidla.sk/product/plneny-kralik-s-kremovym-spenatom a nezabudnite sa prihlásiť k odberu nášho YouTube kanálu!

NÁKUPNÝ ZOZNAM
1,2 kg králičích dielov
2 malé svetlé bagety
1 cibuľa
2 lyžice masla Pilos
50 ml mlieka Pilos
2 vajcia
morská soľ v mlynčeku Kania
čierne korenie v mlynčeku Kania
čerstvá petržlenová vňať
rastlinný olej Promienna
2 strúčiky cesnaku
200 ml smotany na šľahanie Pilos (33%)
250 g čerstvého špenátu

Navštívte Kuchyňu Lidla – http://kuchynalidla.sk/ 
Sledujte ponuku – http://lidl.sk 
Nájdite nás na Facebooku – http://facebook.com/lidlslovensko 
a už aj na Instagrame – https://instagram.com/lidlsk/ 
 https://www.linkedin.com/company/lidl

zdroj: lidl, youtube