Vyskúšajte tradičný recept Romana Paulusa na plneného pečeného králika.
Celý postup prípravy nájdete tu: https://kuchynalidla.sk/product/plneny-kralik-s-kremovym-spenatom a nezabudnite sa prihlásiť k odberu nášho YouTube kanálu!
NÁKUPNÝ ZOZNAM
1,2 kg králičích dielov
2 malé svetlé bagety
1 cibuľa
2 lyžice masla Pilos
50 ml mlieka Pilos
2 vajcia
morská soľ v mlynčeku Kania
čierne korenie v mlynčeku Kania
čerstvá petržlenová vňať
rastlinný olej Promienna
2 strúčiky cesnaku
200 ml smotany na šľahanie Pilos (33%)
250 g čerstvého špenátu
Navštívte Kuchyňu Lidla – http://kuchynalidla.sk/
Sledujte ponuku – http://lidl.sk
Nájdite nás na Facebooku – http://facebook.com/lidlslovensko
a už aj na Instagrame – https://instagram.com/lidlsk/
https://www.linkedin.com/company/lidl