Filety zo zubáča na masle chutia výborne s chrumkavými zemiakovými plackami a sviežim smotanovým dresingom. Vyskúšajte pripraviť recept Marcela Ihnačáka aj u vás doma!
Celý postup prípravy nájdete tu: https://kuchynalidla.sk/product/zemiakove-placky–rosti–so-zubacom-na-masle a nezabudnite sa prihlásiť k odberu nášho YouTube kanálu!
NÁKUPNÝ ZOZNAM
2 veľké zemiaky
morská soľ v mlynčeku Kania
2 strúčiky cesnaku
štipka majoránu Mikado
olivový olej Primadonna
200 g kyslej smotany Pilos (18%)
1/4 červenej papriky
1 lyžica kapár Freshona
1 hrsť čerstvej bazalky
čierne korenie v mlynčeku Kania
1 lyžica medu Maribel
1 citrón
2 filety zo zubáča
1 lyžica masla Pilos
–
Comments
comments