AKOSAROBI

Zapekané zemiaky s mletým mäsom, syrom a olivami – Marcel Ihnačák – recepty kuchynalidla.sk

Takéto zapekané zemiaky ste ešte neochutnali! Marcel Ihnačák predstavuje recept na zemiakové hranolčeky zapekané s mletým mäsom, syrom a čiernymi olivami.
Celý postup prípravy nájdete tu: http://kuchynalidla.sk/product/zapekane-zemiaky-s-mletym-masom-syrom-a-olivami a nezabudnite sa prihlásiť k odberu nášho YouTube kanálu!

NÁKUPNÝ ZOZNAM
500 g mletého mäsa mix
1 cibuľa
4 strúčiky cesnaku
olivový olej Primadonna
1 vetvička čerstvého rozmarínu
čierne korenie v mlynčeku Kania
morská soľ v mlynčeku Kania
2 lyžice paradajkového pretlaku Mikado
200 ml suchého červeného vína
125 g neúdeného kráľovského syra Bluedino
1 hrsť čiernych olív bez kôstok Baresa
700 g zemiakov
1 hrsť nasekanej čerstvej petržlenovej vňate

Instagram-e – https://instagram.com/lidlsk/
LinkedIn-e –

zdroj: lidl, youtube

Comments

comments