Zapečené bravčová krkovička so šalátom z červenej kapusty – Roman Paulus – recepty kuchynalidla.sk

0
1946

Plátky krkovičky zapečené s bylinkovou strúhankou a podávané s pečenými zemiakmi a teplým šalátom z červenej kapusty a jabĺk – to je tip Romana Paulusa na sýty obed!
Celý postup prípravy nájdete tu: https://kuchynalidla.sk/product/zapecene-bravcova-krkovicka-so-salatom-z-cervenej-kapusty a nezabudnite sa prihlásiť k odberu nášho YouTube kanálu!

NÁKUPNÝ ZOZNAM
4 plátky bravčovej krkovičky bez kosti
400 g zemiakov
morská soľ v mlynčeku Kania
olivový olej Primadonna
čierne korenie v mlynčeku Kania
celá rasca Kania
200 g toastového chleba Rivercote
1 hrsť petržlenovej vňate
4 lyžice hrubozrnnej horčice Duc De Coeur
1 cibuľa
rastlinný olej Promienna
1 jablko
50 ml červeného vínneho octu Acentino
100 ml jablkovej šťavy
400 g červenej kapusty

zdroj: lidl, youtube

Comments

comments