Vyskúšajte dokonalú tortu, ktorá v sebe spája nadýchaný makový korpus, višne, čokoládový krém a efektnú dekoráciu. Naša cukrárka Veronika Bušová vám ukáže ako na to.
Celý postup prípravy nájdete tu: https://kuchynalidla.sk/product/vianocna-cokoladovo-makova-torta a nezabudnite sa prihlásiť k odberu nášho YouTube kanálu!
NÁKUPNÝ ZOZNAM
Korpus
5 vajíčok
120 g práškového cukru Castello
50 ml slnečnicového oleja Vita D´or
50 ml mlieka Pilos
60 g hladkej múky Castello
100 g mletého maku Castello
5 g kypriaceho prášku do pečiva
Čokoládový krém
360 ml smotany na šľahanie Pilos (33%)
330 g horkej čokolády J. D. Gross (70% kakaa)
Sirup
100 ml sirupu zo zaváraných višní Freshona
40 ml tuzemáku Alliance
Ešte budeme potrebovať
200 g višňového džemu Maribel
200 g odkôstkovaných zaváraných višní Freshona
200 g horkej čokolády J. D. Gross (70% kakaa)
–