Tekvica na sladko? Áno! Najlepšie v kombinácii s voňavou škoricou. Inšpirujte sa receptom cukrárky Veroniky Bušovej.
Celý postup prípravy nájdete tu: https://kuchynalidla.sk/product/tekvicovy-kolac-so-skoricovou-slahackou a nezabudnite sa prihlásiť k odberu nášho YouTube kanálu!
NÁKUPNÝ ZOZNAM
Cesto
200 g hladkej múky Castello
70 g trstinového cukru Belbake
½ lyžičky soli Castello
100 g mletých vlašských orechov Alesto
125 g masla Pilos
30 – 50 ml ľadovej vody
Plnka
850 g dužiny z tekvice Hokkaido (1 stredne veľká tekvica)
310 ml nesladeného kondenzovaného mlieka Pilos
3 lyžičky mletej škorice Mikado
180 ml smotany na šľahanie Pilos (33%)
4 vajíčka
360 g trstinového cukru Belbake
Krém
300 ml smotany na šľahanie Pilos (33%)
250 g mascarpone Lovilio
40 g škoricového cukru
–