Nie je nič lepšie ako domáci koláč! Zistite, ako pripraviť chutný jablkový koláč, základom ktorého je krehké maslové cesto a pokrytý je bielou sladkou perinou.
Celý postup prípravy nájdete tu: http://kuchynalidla.sk/product/sviezi-jablkovy-kolac a nezabudnite sa prihlásiť k odberu nášho YouTube kanálu!
NÁKUPNÝ ZOZNAM
Cesto
200 g hladkej múky
50 g práškového cukru Castello
125 g zmäknutého masla
1 vajíčko
štipka soli Castello
hladká múka na vaľkanie cesta
Plnka
700 g jabĺk
50 g kryštálového cukru Castello
1 vanilínový cukor
1 lyžička mletej škorice Mikado
kôra a šťava z 1 citróna
30 g zmäknutého masla
3 žĺtky
Snehová čiapočka
3 bielky
štipka soli Castello
150 g kryštálového cukru Castello
Instagram-e – https://instagram.com/lidlsk/
LinkedIn-e –
Comments
comments