AKOSAROBI

Špikovaná krkovička s červenou kapustou a zemiakmi – Marcel Ihnačák – recepty kuchynalidla.sk

Bravčová krkovička prešpikovaná cesnakom a voňavým rozmarínom, servírovaná s dusenou červenou kapustou a zemiakmi. Jedlo, ktoré určite zasýti aj najväčších jedákov.
Celý postup prípravy nájdete tu: http://kuchynalidla.sk/product/spikovana-krkovicka-s-cervenou-kapustou-a-zemiakmi a nezabudnite sa prihlásiť k odberu nášho YouTube kanálu!

NÁKUPNÝ ZOZNAM
1 kg bravčovej krkovičky bez kosti v celku
11 menších strúčikov cesnaku
čerstvý rozmarín
morská soľ v mlynčeku Kania
čierne korenie v mlynčeku Kania
2 lyžice bravčovej masti
500 g červenej kapusty
2 červené cibule
4 bobkové listy Mikado
3 lyžice medu Confeira
300 ml suchého červeného vína
2 lyžice červeného vínneho octu Acentino
1 kg zemiakov
olivový olej Primadonna

Instagram-e – https://instagram.com/lidlsk/
LinkedIn-e –

zdroj: lidl, youtube

Comments

comments