AKOSAROBI

Semifreddo s mascarpone, čokoládou a medovými orechmi – Marcel Ihnačák – recepty kuchynalidla.sk

Vyskúšajte tento úžasný taliansky dezert ako stvorený na horúce letné dni!
Celý postup prípravy nájdete tu: http://kuchynalidla.sk/product/semifreddo-s-mascarpone-cokoladou-a-medovymi-orechmi a nezabudnite sa prihlásiť k odberu nášho YouTube kanálu!

NÁKUPNÝ ZOZNAM
250 g mascarpone Lovilio
2 hrste orechov mix Alesto Fine
1 lyžica medu Marlene
250 ml smotany na šľahanie Pilos (33 %)
4 kopcovité lyžice krupicového cukru Castello
100 g čokolády Bellarom (74 % kakaa)
kôra z polovice citróna
4 žĺtka

Instagram-e – https://instagram.com/lidlsk/
LinkedIn-e –

zdroj: lidl, youtube

Comments

comments