O tejto torte sa vraví, že je kráľovnou všetkých dezertov. Nechajte sa inšpirovať naším receptom na skvelú čokoládovú tortu s marhuľovým džemom.
Celý postup prípravy nájdete tu: http://kuchynalidla.sk/product/sacherova-torta a nezabudnite sa prihlásiť k odberu nášho YouTube kanálu!
NÁKUPNÝ ZOZNAM
Korpus
130 g čokolády na varenie Belbake (40 % kakaa)
130 g zmäknutého masla Pilos
100 g práškového cukru Castello
3 vajíčka
100 g kryštálového cukru Castello
130 g hladkej múky
100 g marhuľového džemu Maribel
Poleva ganache
100 g čokolády na varenie Belbake (40 % kakaa)
100 ml smotany na šľahanie Pilos (33%)
50 g zmäknutého masla Pilos
Instagram-e – https://instagram.com/lidlsk/
LinkedIn-e –