Vyskúšajte francúzske rillettes z konfitovaných kačacích stehien. Podávajte ich s karamelizovanou cibuľou, kyslou uhorkou a chrumkavým pečivom.
Celý postup prípravy nájdete tu: https://kuchynalidla.sk/product/rillettes-z-kacacieho-masa a nezabudnite sa prihlásiť k odberu nášho YouTube kanálu!
NÁKUPNÝ ZOZNAM
4 kačacie stehná
morská soľ v mlynčeku Kania
600 ml slnečnicového oleja alebo masti
čerstvé bylinky podľa chuti
100 g kačacieho tuku (získame vyškvarením kože z kačacích stehien)
morská soľ v mlynčeku Kania
čierne korenie v mlynčeku Kania
1 lyžica dijonskej horčice Duc de Coeur
½ menšej červenej cibule
50 g pažítky
3 sterilizované uhorky cornichons Freshona
50 g kryštálového cukru Castello
2 cibule
100 ml suchého bieleho vína
1 drevorubačský chlieb
–