AKOSAROBI

Plnené bravčové rezne s hubami, špenátom a mozzarellou – Marcel Ihnačák – recepty kuchynalidla.sk

Plnené bravčové hubami, špenátom a mozzarellou – vyskúšajte tip Marcela Ihnačáka na chutný a sýty nedeľný obed.
Celý postup prípravy nájdete tu: http://kuchynalidla.sk/product/plnene-bravcove-rezne-s-hubami-spenatom-a-mozzarellou a nezabudnite sa prihlásiť k odberu nášho YouTube kanálu!

NÁKUPNÝ ZOZNAM
4 bravčové rezne
200 g húb šitake
200 g mozzarelly Lovilio
125 g čerstvého špenátu
5 strúčikov cesnaku
70 g masla Pilos
morská soľ v mlynčeku Kania
čierne korenie v mlynčeku Kania
150 ml suchého bieleho vína
olivový olej Primadonna
1 brokolica
1 zväzok mrkvy
4 stopky stopkového zeleru

Instagram-e – https://instagram.com/lidlsk/
LinkedIn-e –

zdroj: lidl, youtube

Comments

comments