Nebojte sa experimentov v kuchyni. Roman Paulus vám zase raz ukáže, ako na to. Stačí prikryť králičie ragú chrumkavým lístkovým cestom a verte, že dlho sa v zapekacej miske neohreje.
Celý postup prípravy nájdete tu: https://kuchynalidla.sk/product/peceny-kralik-s-horcicou-a-listkovym-cestom a nezabudnite sa prihlásiť k odberu nášho YouTube kanálu!
NÁKUPNÝ ZOZNAM
1 králik
morská soľ v mlynčeku Kania
čierne korenie v mlynčeku Kania
hladká múka Castello (na pomúčenie)
rastlinný olej Promienna
200 g koreňovej zeleniny (zeler, mrkva, petržlen)
1 cibuľa
50 g stopkového zeleru
200 ml suchého bieleho vína
2 lyžice dijonskej horčice Duc De Coeur
2 lyžice hrubozrnnej horčice Duc De Coeur
500 ml králičieho vývaru
10 guľôčok čierneho korenia Mikado
10 guľôčok nového korenia Mikado
3 bobkové listy Mikado
200 g uvarených zemiakov
2 balenia chladeného lístkového cesta Chef Select
1 vajce
–