AKOSAROBI

Pečená krkovička s červenou kapustou – Roman Paulus – recepty kuchynalidla.sk

Chcete pripraviť dokonalú krkovičku a hľadáte overený recept? Najlepší bude ten od šéfkuchára Romana Paulusa! Krkovičku pečie spolu s červenou kapustou a ako prílohu servíruje domáce zemiakové knedličky.
Celý postup prípravy nájdete tu: https://kuchynalidla.sk/product/pecena-krkovicka-s-cervenou-kapustou a nezabudnite sa prihlásiť k odberu nášho YouTube kanálu!

NÁKUPNÝ ZOZNAM
800 g bravčovej krkovičky bez kosti vcelku
500 g červenej kapusty
2 červené cibule
50 g sušených hrozienok Belbake
50 ml červeného vínneho octu Acentino
100 ml suchého červeného vína
200 ml jablkovej šťavy Vitafit
2 jablká
morská soľ v mlynčeku Kania
čierne korenie v mlynčeku Kania
2 lyžice jahodového džemu Maribel
120 g bravčovej masti Pikok
celá rasca Kania (podľa chuti)
200 g uvarených prepasírovaných zemiakov
100 g surových zemiakov
2 vajcia
100 g hrubej múky
1 cibuľa
1 lahôdková cibuľka

Instagram-e – https://instagram.com/lidlsk/
LinkedIn-e –

zdroj: lidl, youtube

Comments

comments