Vyskúšajte recept na pečenú bravčovinu s pivom a batatmi.
Celý postup prípravy nájdete tu: http://kuchynalidla.sk/product/pecena-krkovicka-na-pive-so-sladkymi-zemiakmi a nezabudnite sa prihlásiť k odberu nášho YouTube kanálu!
NÁKUPNÝ ZOZNAM
800 g bravčovej krkovičky bez kosti vcelku
soľ Castello
čierne korenie v mlynčeku Kania
3 veľké cibule
1 hlavička cesnaku
1 lyžička celej rasce Kania
3 bobkové listy Mikado
500 ml svetlého piva Argus
800 g sladkých zemiakov (bataty)
2 lyžice masla
8 vetvičiek čerstvého tymianu
Instagram-e – https://instagram.com/lidlsk/
LinkedIn-e – a nezabudnite sa prihlásiť na odber nášho YouTube kanála!
Pozri webové stránky pre celý recept à http://kuchynalidla.sk/product/jahnacie-kotlety-s-bylinkovou-salsou
Short recipe description – 2-3 sentences
NÁKUPNÝ ZOZNAM
400 g jahňacích kotliet s kosťou Deluxe
300 g zemiakov
morská soľ v mlynčeku Kania
čierne korenie v mlynčeku Kania
50 g oravskej slaniny v celku Baroni
2 strúčiky cesnaku
2 póry (iba biela časť)
2 vetvičky čerstvého rozmarínu
hrsť čerstvej petržlenovej vňate
1 lyžica kapár Freshona
1 lyžice dijónskej horčice Duc De Coeur
olivový olej Biotrend
1 citrón
1 lyžica masla
Instagram-e – https://instagram.com/lidlsk/
LinkedIn-e –