Kačacie mäso chutí najlepšie v kombinácií s ovocím. Vyskúšajte recept na kačku s perníkovou plnkou a pomarančovou omáčkou podľa receptu Romana Paulusa.
Celý postup prípravy nájdete tu: pecena-kacka-s-pomarancovou-omackou a nezabudnite sa prihlásiť k odberu nášho YouTube kanálu!
NÁKUPNÝ ZOZNAM
1 celá kačica
1 cibuľa
4 lyžice masla Pilos
1 malá svetlá bagetka
2 vajcia
100 g perníkov s cukrovou polevou
50 ml mlieka Pilos
morská soľ v mlynčeku Kania
čierne korenie v mlynčeku Kania
1 hrsť čerstvej petržlenovej vňate
celá rasca Kania (podľa chuti)
500 ml vody
50 g kryštálového cukru Castello
250 ml čerstvej pomarančovej šťavy
200 ml portského vína Tawny Armilar
500 ml silného kačacieho vývaru
kôra z 1 pomaranča
–