Pečená kačka s cícerom a špenátom – Marcel Ihnačák – recepty kuchynalidla.sk

0
2145

Aj vy milujete dozlatista upečenú kačku s chrumkavou kožou a šťavnatým mäskom? Upečte ju podľa Marcelovho receptu a servírujte ju s duseným cícerom.
Celý postup prípravy nájdete tu: https://kuchynalidla.sk/product/pecena-kacka-s-cicerom-a-spenatom a nezabudnite sa prihlásiť k odberu nášho YouTube kanálu!

NÁKUPNÝ ZOZNAM
1 celá kačica
morská soľ v mlynčeku Kania
čierne korenie v mlynčeku Kania
celá rasca Kania
250 g suchého cíceru (namočeného cez noc)
2 – 3 bobkové listy Mikado
olivový olej Primadonna
1 cibuľa
4 strúčiky cesnaku
1 štipľavá paprička
čerstvý tymian
100 ml suchého bieleho vína
1 konzerva krájaných lúpaných paradajok Freshona
1 lyžica masla Pilos
250 g mladého špenátu
čerstvá petržlenová vňať

Navštívte Kuchyňu Lidla – http://kuchynalidla.sk/ 
Sledujte ponuku – http://lidl.sk 
Nájdite nás na Facebooku – http://facebook.com/lidlslovensko 
a už aj na Instagrame – https://instagram.com/lidlsk/ 
 https://www.linkedin.com/company/lidl

zdroj: lidl, youtube

Comments

comments