Krémová omáčka z gorgonzoly, pečená koreňová zelenina a k tomu mäsové guľky. Pripravte dokonalý obed spolu s Marcelom Ihnačákom!
Celý postup prípravy nájdete tu: https://kuchynalidla.sk/product/masove-gulky-s-gorgonzolovou-omackou a nezabudnite sa prihlásiť k odberu nášho YouTube kanálu!
NÁKUPNÝ ZOZNAM
1000 g mletého mäsa mix
2 menšie cibule
6 strúčikov cesnaku
morská soľ v mlynčeku Kania
čierne korenie v mlynčeku Kania
čerstvý rozmarín
olivový olej Primadonna
4 – 5 mrkiev
4 – 5 petržlenov
1 zväzok bielej guľatej reďkovky
200 g gorgonzoly dolce Lovilio
500 ml smotany na šľahanie Pilos (33%)
čerstvá petržlenová vňať alebo lahôdková cibuľka (na ozdobu)
–