AKOSAROBI

Marhuľové vrtuľky z pľundrového cesta – Veronika Bušová – recepty kuchynalidla.sk

Vrtuľky z pľundrového cesta s mandľovým krémom a marhuľami sú obľúbeným pečivom našej cukrárky Veroniky Bušovej. Vyskúšajte túto francúzsku dobrotu aj vy.
Celý postup prípravy nájdete tu: https://kuchynalidla.sk/product/marhulove-vrtulky-z-plundroveho-cesta a nezabudnite sa prihlásiť k odberu nášho YouTube kanálu!

NÁKUPNÝ ZOZNAM
Cesto
60 g droždia
240 ml mlieka Pilos
2 vajíčka
225 g hladkej múky Castello
340 g polohrubej múky Castello
50 g kryštálového cukru Castello
1 lyžička soli Castello
390 g zmäknutého masla Pilos
Mandľový krém
125 g zmäknutého masla Pilos
125 g kryštálového cukru Castello
1 vajíčko
1 žĺtok
125 g mletých mandlí Belbake
15 g zemiakového škrobu Castello
10 g hladkej múky Castello
20 ml tuzemáku Alliance
Ešte budeme potrebovať
500 g marhúľ
1 vajíčko
štipka soli Castello
80 g kryštálového cukru Castello

zdroj: lidl, youtube

Comments

comments