Recept Romana Paulusa na vynikajúceho šťavnatého lososa servírovaného s chutným zeleninovým šalátom a osviežujúcou paradajkovou salsou.
Celý postup prípravy nájdete tu: http://kuchynalidla.sk/product/losos-so-zeleninou-a-paradajkovou-salsou a nezabudnite sa prihlásiť k odberu nášho YouTube kanálu!
NÁKUPNÝ ZOZNAM
600 g čerstvého lososa
100 g veľkých paradajok
2 červené cibule
čerstvá bazalka
olivový olej Primadonna
30 ml červeného vínneho octu Acentino
morská soľ v mlynčeku Kania
čierne korenie v mlynčeku Kania
100 g malých zemiakov uvarených v šupke
50 g cukety
4 strúčiky cesnaku
100 g mrazených fazuľových strukov Chira
30 g čiernych olív bez kôstok Baresa
50 g cherry paradajok
Instagram-e – https://instagram.com/lidlsk/
LinkedIn-e –