AKOSAROBI

Kuracie kúsky so šalviou a pšenom – Marcel Ihnačák – recepty kuchynalidla.sk

Varené pšeno s petržlenovou vňaťou, šťavnaté kuracie kúsky, huby, šalvia a koreňová zelenina. Vyskúšajte tip Marcela Ihnačáka a pripravte vašej rodine chutný obed.
Celý postup prípravy nájdete tu: https://kuchynalidla.sk/product/kuracie-kusky-so-salviou-a-psenom a nezabudnite sa prihlásiť k odberu nášho YouTube kanálu!

NÁKUPNÝ ZOZNAM
600 g vykosteného kuracieho mäsa
morská soľ v mlynčeku Kania
čierne korenie v mlynčeku Kania
hladká múka Castello (na obalenie)
olivový olej Primadonna
1 zväzok petržlenu
1 zväzok mrkvy
3 bobkové listy Mikado
čerstvá šalvia alebo rozmarín
1 cibuľa
3 strúčiky cesnaku
250 g hnedých šampiňónov
150 ml suchého bieleho vína
300 g pšena
1 lyžica masla Pilos
1 hrsť čerstvej petržlenovej vňate

zdroj: lidl, youtube

Comments

comments