AKOSAROBI

Kokosovo-čokoládový dezert – Adriana Poláková – recepty kuchynalidla.sk

Vytvorte elegantný a chutný dezert! Čokoládové kopčeky plnené a zdobené kokosom očaria každého!
Celý postup prípravy nájdete tu: https://kuchynalidla.sk/product/kokosovo-cokoladovy-dezert a nezabudnite sa prihlásiť k odberu nášho YouTube kanálu!

NÁKUPNÝ ZOZNAM
Korpus
4 vajíčka
4 lyžice práškového cukru Castello
4 lyžice polohrubej múky Castello
1 lyžička kypriaceho prášku do pečiva
2 lyžice kakaa Castello

Čokoládový krém
150 g čokolády na varenie Fin Carré (52 % kakaa)
250 ml smotany na šľahanie Pilos (33%)

Kokosová zmes
3 lyžice strúhaného kokosu Belbake
3 – 4 lyžice vaječného likéru Alliance

Ganache
80 ml smotany na šľahanie Pilos (33%)
100 g čokolády na varenie Fin Carré (52 % kakaa)
50 g zmäknutého masla Pilos

Na ozdobenie
strúhaný kokos Belbake

zdroj: lidl, youtube

Comments

comments