Vyskúšajte chutnú kombináciu kokosového cesta s mascarpone krémom, jahodami a marakujou!
Celý postup prípravy nájdete tu: https://kuchynalidla.sk/product/kokosove-rezy-s-jahodami-a-marakujou a nezabudnite sa prihlásiť k odberu nášho YouTube kanálu!
NÁKUPNÝ ZOZNAM
Kokosové cesto
150 g zmäknutého masla Pilos
360 g kryštálového cukru Castello
2 vajíčka
1 žĺtok
160 g hladkej múky Castello
70 g strúhaného kokosu Belbake
1 lyžička prášku do pečiva
1 a 1/2 lyžičky soli Castello
150 ml mlieka Pilos
Krém
250 g bielej čokolády Fin Carré
200 g mascarpone Lovilio
400 g smotany na šľahanie Pilos (33%)
Jahodová plnka
250 g čerstvých jahôd
150 g jahodového džemu Maribel
Sirup
80 ml sladeného kondenzovaného mlieka Pilos
100 ml nesladeného kondenzovaného mlieka Pilos
Zdobenie
5 marakují
5 jahôd
–