Kapor v chrumkavom pivnom cestíčku podávaný so šalátom zo zeleru a orechov.
Celý postup prípravy nájdete tu: http://kuchynalidla.sk/product/kapor-v-pivnom-cesticku-so-zelerovym-salatom a nezabudnite sa prihlásiť k odberu nášho YouTube kanálu!
NÁKUPNÝ ZOZNAM
800 g čerstvého kapra (podkovičiek)
čierne korenie v mlynčeku Kania
morská soľ v mlynčeku Kania
4 strúčiky cesnaku
180 g hladkej múky Castello
2 vajcia
200 ml svetlého piva Argus Maestic
7 g kypriacieho prášku do pečiva
čerstvý tymian
500 ml rastlinného oleja Promienna
400 g zeleru
100 g stopkového zeleru
1 jablko
50 g kyslej smotany Pilos
100 g majonézy Mikado
1 citrón
50 g vlašských orechov Alesto
Instagram-e – https://instagram.com/lidlsk/
LinkedIn-e –