Vyskúšajte chutnú tortu s piškótovým korpusom, hroznom a lahodným tvarohovo-smotanovým krémom.
Celý postup prípravy nájdete tu: http://kuchynalidla.sk/product/hroznova-torta-s-tvarohom a nezabudnite sa prihlásiť k odberu nášho YouTube kanálu!
NÁKUPNÝ ZOZNAM
Korpus
4 vajcia
4 lyžice kryštálového cukru Castello
4 lyžice rastlinného oleja Promienna
4 lyžice polohrubej múky Castello
1 lyžička kypriaceho prášku do pečiva
Krém
500 g jemného tvarohu Pilos
250 ml smotany na šľahanie Pilos (33%)
4 lyžice práškového cukru Castello
6 lyžičiek vanilínového cukru
Ešte budeme potrebovať
asi 1 kg bieleho hrozna
maslo na vytretie formy
polohrubú múku Castello na vysypanie formy
čokoládu na varenie Fin Carré (52%)
Instagram-e – https://instagram.com/lidlsk/
LinkedIn-e –
Comments
comments