Na grilovačke nemôžu chýbať špízy! Pripravte ich podlľa receptu Marcela Ihnačáka spolu so salsou verde a chrumkavým chlebom.
Celý postup prípravy nájdete tu: http://kuchynalidla.sk/product/grilovane-spizy-s-bravcovym-masom-hubami-a-klobasou a nezabudnite sa prihlásiť k odberu nášho YouTube kanálu!
NÁKUPNÝ ZOZNAM
600 g bravčových kociek na guláš
čerstvý rozmarín
3 strúčiky cesnaku
čierne korenie v mlynčeku Kania
morská soľ v mlynčeku Kania
olivový olej Biotrend
100 g šampiňónov
2 väčšie cibule
2 klobásy Gyulai Pikok
1 hrsť čerstvej mäty
1 hrsť čerstvej bazalky
1 hrsť čerstvej petržlenovej vňate
50 g sterilizovaných uhoriek Freshona
1 lyžička dijonskej horčice Duc De Coeur
šťava z 1/2 citróna
biely vínny ocot Acentino (podľa chuti)
5 krajcov bieleho chleba
Instagram-e – https://instagram.com/lidlsk/
LinkedIn-e –