Éclairs s parížskym krémom – Adriana Poláková – recepty kuchynalidla.sk

0
3869

Pripravte si banániky z odpaľovaného cesta s parížskou šľahačkou podľa receptu Adriany Polákovej.
Celý postup prípravy nájdete tu: http://kuchynalidla.sk/product/eclairs-s-parizskym-kremom a nezabudnite sa prihlásiť k odberu nášho YouTube kanálu!

NÁKUPNÝ ZOZNAM
Odpaľované cesto
125 ml vody
125 ml mlieka Pilos
115 g masla
štipka soli Castello
140 g hladkej múky Castello
4 väčšie alebo 5 menších vajíčok
Malinové coulis
200 g mrazených malín Green Grocer’s
100 g trstinového cukru
1 lyžica zemiakového škrobu Castello
Poleva
100 g čokolády na varenie Fin Carré (52 % kakaa)
100 ml smotany na šľahanie Pilos (33%)
80 g zmäknutého masla
1 hrsť nasekaných vlašských orechov Alesto Fine
Parížsky krém
250 ml smotany na šľahanie Pilos (33%)
100 g čokolády na varenie Fin Carré (52 % kakaa)

Instagram-e – https://instagram.com/lidlsk/
LinkedIn-e –

zdroj: lidl, youtube

Comments

comments