Pripravte cordon bleu z bravčového mäso plnené šunkou a syrom gouda podľa receptu šéfkuchára Romana Paulusa.
Celý postup prípravy nájdete tu: https://kuchynalidla.sk/product/cordon-bleu-so-zemiakovou-kasou a nezabudnite sa prihlásiť k odberu nášho YouTube kanálu!
NÁKUPNÝ ZOZNAM
Rezne
400 g bravčových rezňov
morská soľ v mlynčeku Kania
čierne korenie v mlynčeku Kania
150 g šunky Pikok
100 g plátkov syra gouda Bluedino
asi 100 g hladkej múky Castello na obaľovanie
2 vajcia
asi 100 g strúhanky Castello
rastlinný olej Promienna alebo prepustené maslo
brusnicový kompót Freshona
1 citrón
Zemiaky
400 g zemiakov
2 lyžice masla Pilos
2 lyžice vody
čerstvá petržlenová vňať
Zemiaková kaša
200 g zemiakov
50 ml mlieka Pilos
100 ml smotany na šľahanie Pilos (33 %)
2 lyžice masla Pilos
Kokteilová omáčka
2 lyžice majonézy Mikado
3 lyžice kečupu Mikado
1 lyžice chrenu Mikado
šťava z ½ citróna
–
Comments
comments