K Taliansku neodmysliteľne patrí podmanivé espresso. Chuťou a vôňou kávy sa nechala inšpirovať aj Adriana Poláková a pripravila čokoládovo-kávové nepečené minitortičky s malinami.
Celý postup prípravy nájdete tu: http://kuchynalidla.sk/product/cokoladovo-kavove-kolaciky-s-malinami a nezabudnite sa prihlásiť k odberu nášho YouTube kanálu!
NÁKUPNÝ ZOZNAM
Korpus
150 g maslových sušienok Sondey
1 lyžica kakaa Castello
80 g zmäknutého masla Pilos
Plnka
250 ml smotany na šľahanie Pilos (33%)
1 lyžička instantnej kávy Green Eclipse
100 g čokolády na varenie Fin Carré (52%)
Ganache
150 ml smotany na šľahanie Pilos (33%)
100 g čokolády na varenie Fin Carré (52%)
100 g zmäknutého masla Pilos
Na ozdobenie:
250 g čerstvých malín
Instagram-e – https://instagram.com/lidlsk/
LinkedIn-e –