Pripravte tvarohový koláč – cheesecake s citrónovým krémom a čerstvým ovocím, doplnený ovocnou omáčkou – coulis. Dezert ako stvorený na letné dni!
Celý postup prípravy nájdete tu: https://kuchynalidla.sk/product/cheesecake-s-tvarohom-a-ovocim a nezabudnite sa prihlásiť k odberu nášho YouTube kanálu!
NÁKUPNÝ ZOZNAM
Korpus
350 g maslových sušienok Sondey
150 g zmäknutého masla Pilos
Citrónový krém
65 g masla Pilos
2 vajíčka
1 žĺtok
120 g kryštálového cukru Castello
šťava a kôra z 3 citrónov
Tvarohový krém
300 g bielej čokolády Fin Carré
600 g jemného tvarohu Pilos
350 g kyslej smotany Pilos (18%)
4 vajíčka
Omáčka
150 g bobuľového ovocia (napr. černice)
20 g práškového cukru Castello
Na ozdobenie:
150 g bobuľového ovocia (napr. černice)
120 g bielej čokolády Fin Carré
–