AKOSAROBI

Bigoli s kuracím mäsom, prosciuttom a špenátom – Marcel Ihnačák – recepty kuchynalidla.sk

Vyskúšajte kombináciu, ktorá sa vždy podarí – kvalitné cestoviny, smotanová omáčka s kuracím mäsom a špenátom!
Celý postup prípravy nájdete tu: https://kuchynalidla.sk/product/bigoli-s-kuracim-masom–prosciuttom-a-spenatom a nezabudnite sa prihlásiť k odberu nášho YouTube kanálu!

NÁKUPNÝ ZOZNAM
500 g kuracích pŕs
1/2 cibule
3 strúčiky cesnaku
olivový olej Primadonna
100 g prosciutta Dulano Selection
morská soľ v mlynčeku Kania
čierne korenie v mlynčeku Kania
750 g chladených cestovín bigoli Chef Select
100 ml suchého bieleho vína
125 g mladého špenátu
250 ml smotany na šľahanie Pilos (33%)
čerstvé oregano
hoblinky parmezánu Lovilio na posypanie

zdroj: lidl, youtube

Comments

comments