Veronika Bušová vám v Lidl Cukrárni ukáže, ako pripraviť ovocné gazpacho z pečeného ananásu. Servíruje ho s kokosovým parfait a chrumkavými meringovými tyčinkami.
Celý postup prípravy nájdete tu: https://kuchynalidla.sk/product/ananasove-gazpacho-s-kokosovym-parfait a nezabudnite sa prihlásiť k odberu nášho YouTube kanálu!
NÁKUPNÝ ZOZNAM
Parfait
200 g mascarpone Lovilio
300 ml smotany na šľahanie Pilos (33%)
200 ml sladeného kondenzovaného mlieka Pilos
100 g strúhaného kokosu Belbake
Ananásové gazpacho
1 veľký ananás (cca 1 kg)
200 g medu Confeira
šťava z 2 citrónov
2 celé škorice Mikado
Meringy
125 g bielkov
štipka soli Castello
150 g kryštálového cukru Castello
60 g práškového cukru Castello
80 g strúhaného kokosu Belbake
–
Comments
comments