Tekvicu hokkaido môžete použiť aj na prípravu sladkých dobrôt. Neveríte? Adriana Poláková vás presvedčí o opaku.
Celý postup prípravy nájdete tu: http://kuchynalidla.sk/product/tekvicovy-cheesecake a nezabudnite sa prihlásiť k odberu nášho YouTube kanálu!
NÁKUPNÝ ZOZNAM
Cesto
150 g polohrubej múky Castello
40 g práškového cukru Castello
100 g masla
1 žĺtok
štipka soli Castello
Plnka
300 g tekvice Hokkaido
100 ml smotany na šľahanie Pilos (33%)
500 g mascarpone Italiamo
200 g bieleho jogurtu Pilos
2 vajíčka
2 žĺtky
150 g práškového cukru Castello
1 lyžička mletej škorice Mikado
Na ozdobenie
80 ml smotany na šľahanie Pilos (33%)
100 g čokolády na varenie Fin Carré (52 % kakaa)
30 g bielej čokolády Fin Carré
Instagram-e – https://instagram.com/lidlsk/
LinkedIn-e –