Roláda z piškótového cesta ponorená v čokoládovej pene. Dobrota, ktorej neodoláte.
Celý postup prípravy nájdete tu: http://kuchynalidla.sk/product/rolada-v-cokolade a nezabudnite sa prihlásiť k odberu nášho YouTube kanálu!
NÁKUPNÝ ZOZNAM
Orechový základ
150 g orechov mix Alesto
80 g mliečnej čokolády Fin Carré
150 g lieskovo–orieškového krému Choconussa
Roláda
2 vajíčka
2 lyžice práškového cukru Castello
2 lyžice polohrubej múky Castello
3 lyžice malinového džemu Maribel
Čokoládový krém
250 g smotany na šľahanie Pilos (33%)
200 g mliečnej čokolády Fin Carré
Na ozdobenie
40 g čokolády na varenie Fin Carré (52 % kakaa)
Instagram-e – https://instagram.com/lidlsk/
LinkedIn-e –