Presvedčte sa, že steak môže chutiť výborne aj varený!
Celý postup prípravy nájdete tu: https://kuchynalidla.sk/product/rump-steak-s-pazitkovou-omackou a nezabudnite sa prihlásiť k odberu nášho YouTube kanálu!
NÁKUPNÝ ZOZNAM
4 rump steaky
morská soľ v mlynčeku Kania
čierne korenie v mlynčeku Kania
100 g mrkvy
70 g petržlenu
70 g zeleru
60 g stopkového zeleru
4 menšie cibule
5 bobkových listov Mikado
5 guľôčok celého čierneho korenie Kania
5 guľôčok nového korenie Mikado
60 g masla Pilos
6 vajec
30 g hladkej múky Castello
80 g toastového chleba Rivercote + 3 plátky na prípravu omáčky
čerstvé mlieko Pilos (na namočenie chleba)
100 ml hovädzieho vývaru
100 ml rastlinného oleja Promienna
4 lyžice nasekanej pažítky
–