Adriana Poláková vám ukáže, ako pripraviť jednoduchý koláčik s čokoládou s kvapkou rumu, sviežim tvarohovým krémom a čokoládovou polevou ganáž.
Celý postup prípravy nájdete tu: https://kuchynalidla.sk/product/kolac-s-cokoladou-a-tvarohovym-kremom a nezabudnite sa prihlásiť k odberu nášho YouTube kanálu!
NÁKUPNÝ ZOZNAM
Korpus
350 g polohrubej múky Castello
150 g práškového cukru Castello
1 lyžička kypriaceho prášku do pečiva
200 ml mlieka Pilos
2 lyžice rastlinného oleja Promienna
2 vajíčka
120 g zmäknutého masla Pilos
Čokoládová poleva
150 g masla Pilos
150 g čokolády na varenie Fin Carré (52 % kakaa)
50 ml tuzemáku Alliance
Tvarohový krém
250 g tvarohu Pilos
250 ml smotany na šľahanie Pilos (33%)
100 g práškového cukru Castello
Ganáž
50 ml smotany na šľahanie Pilos (33%)
70 g čokolády na varenie Fin Carré (52 % kakaa)
40 g zmäknutého masla Pilos
–